Agile ERP

Korte cycli en direct bij te sturen

The agile way

Vaak vormen organisatieprocessen en IT-landschappen een complex geheel. En meestal is onze eerste neiging om de bijbehorende complexe problemen met grote complexe projecten te lijf te gaan. Dat loopt meestal niet goed af: het uiteindelijke product is niet wat men ervan had verwacht, en complexiteit en wijzigende inzichten leiden tot lange doorlooptijden.

Er is echter een methode die wél werkt: agile/scrum.

Agile helpt om focus te houden op wat waarde toevoegt, en zorgt dat het product mee kan buigen met voortschrijdend inzicht. Kort gezegd: er worden minimaal levensvatbare producten ontwikkeld, die samen met de business in een praktijksetting stap voor stap verder worden geperfectioneerd. Dat gebeurt op basis van realistische verwachtingen en organisch, via korte ontwikkelcycli. Daardoor kan optimaal gebruik worden gemaakt van nieuwe ideeën en snel worden ingespeeld op eventuele wensen en veranderingen. Binnen de organisatie, in producten of systemen.

 
 

ERP the agile way

Het is een misverstand dat agile implementeren alleen bruikbaar is in software ontwikkelingstrajecten. Ook in andere veranderingstrajecten zoals implementaties van ERP- en andere standaard pakketten kan dit voordelen opleveren. Wij hebben daar aantoonbare ervaring mee en vertellen u er graag over!

Meer informatie

Wilt u weten wat Marcadus u kan bieden mbt Agile:

Ja, ik wil een afspraak maken!

Meer informatie