Management Consultancy

Realisatie

Marcadus implementeert veranderingen op het gebied van strategie, ICT-systemen, processen en informatievoorziening of een combinatie hiervan.

Realisatie van risicovolle en complexe programma’s en projecten is een onderdeel van onze dienstverlening waarin onze medewerkers hun waarde al vele jaren bewezen hebben. Zij beschikken niet alleen over kennis van best practices en de juiste certificaten, zoals MSP, Prince2, Scrum en SAFe, maar hebben ook oog voor de context van de opdracht.

Om de organisatie optimaal voor te bereiden is Change management altijd een belangrijk onderdeel van onze aanpak. Hierbij laten we medewerkers al in een vroeg stadium ervaren wat er gaat veranderen. We doen dit door zoveel mogelijk betrokkenheid te creëren van medewerkers en waar mogelijk gebruik te maken van visualisatie en simulatietechnieken.

En welke methode gebruiken we dan? Klassiek of Agile of een combinatie van beide? Dat bepalen we samen met de klant op basis van de kenmerken van de gewenste verandering, en de wensen en mogelijkheden van de organisatie.

Project-Management-As-A-Service (PMAAS)

U kunt voor de realisatie van uw projectportfolio de hulp inroepen van externe projectmanagers, en daarbij zelf de coördinatie verzorgen. Grote kans dat u dan tegen één of meer van de volgende zaken aan loopt:

  • Een wisselende kwaliteit van projectmanagers
  • Problemen om kosten inzichtelijk en voorspelbaar of beheersbaar houden (management rapportage)
  • Een ad hoc relatie met uw projectmanagers en leveranciers
  • Beperkt leergedrag en herhaling van fouten
  • Tijdverlies en kosten omdat u veel tijd kwijt bent aan uitleg van rand voorwaardelijke zaken

Een alternatief is onze PMAAS-service. Die bevat alle ingrediënten om uw projectenportfolio kostenefficiënt en op hoog kwaliteitsniveau te realiseren. Marcadus zorgt voor flexibele inzet van projectmanagers die al 'up to speed' zijn als ze bij u binnenkomen. Ze hebben de juiste expertise, zijn al ingewerkt op uw of onze standaard methodiek en op uw organisatorische setting. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Ervaring

Wil je meer weten over onze ervaringen op het gebied van realisatie, lees dan onze cases en blogs:

Meer informatie

Wilt u weten wat Marcadus u kan bieden?

Ja, ik wil een afspraak maken!

Meer informatie