Insight_old

Data driven

Een succesvolle verandering begint met het juiste inzicht. Met behulp van uw eigen data kunt u meer verbanden leggen dan u denkt. Daar middel van een gestructureerde en bewezen methodiek helpen wij om inzichten te verkrijgen en hiermee waarde te creëren.

Ons “data driven” team richt zich op Process Mining, Business Intelligence en Advanced Analytics.

Onze data driven aanpak onderscheidt zich door de combinatie van bedrijfskunde en techniek. Hierbij staat de aard van het vraagstuk en de bedrijfssituatie centraal in de analyse. Juist deze aanpak zorgt ervoor dat trajecten niet blijven hangen in technische tooling.

Process Mining

Process Mining geeft u de mogelijkheid om op basis van uw eigen data inzicht te krijgen in het werkelijke verloop van uw processen. Met behulp van de oplossingen van onze partner Celonis brengt u uw operationele activiteiten in kaart en hiermee worden bottlenecks en risico’s direct inzichtelijk. Hierdoor worden gerichte verbeteringen mogelijk en levert het directe bewijslast of de aangepaste verbeteringen ook daadwerkelijk effectief zijn.

Klik hier voor meer informatie over process mining. 

 
 

Business Intelligence

Op basis van uw beschikbare data maken wij inzichtelijk hoe de performance is ten opzichte van de gestelde strategische, tactische en operationele doelstellingen.

Hierbij wordt er gefocust op de kengetallen waarop sturing gegeven kan worden door personen op alle niveaus.

Business Intelligence

Advanced Analytics

Met behulp van Big Data analyses worden patronen gezocht in grote data bestanden. Hierdoor zijn dwarsverbanden te ontdekken die tot voorkort vrijwel onmogelijk waren. Populair gezegd: schatgraven in databases!

Met behulp van geavanceerde modellen kunnen voorspellingen gedaan worden voor de toekomst. Dit blijkt zeer waardevol te zijn voor ontelbaar veel toepassingsmogelijkheden!

Advanced Analytics

Ervaring

Wil je meer weten over onze ervaringen op het gebied van data, lees dan onze cases en blogs:

Meer informatie

Benieuwd hoe onze ervaring u verder kan helpen? Neem gerust contact op met uw contactpersoon.

Ja, ik wil een afspraak maken!

Meer informatie