Nieuws

U bent van harte welkom op ons event!

Een betere business case voor uw proces verbeteringstrajecten: Process Mining

 

Waarom zijn de meeste proces verbeteringstrajecten nog gebaseerd op tijdrovende interviews en data verzamelingen en is de impact van doorgevoerde wijzigingen moeilijk vast te stellen? Als u op zoek bent naar hedendaagse oplossingen, die passen bij de kracht van uw organisatie, bent u van harte welkom op onze bijeenkomst op woensdag 17 mei 2017.

In deze bijeenkomst laten wij op basis van diverse bedrijfsvraagstukken de mogelijkheden zien van Process Mining, een methodiek die u direct inzicht geeft en gebaseerd is op uw eigen data. Hierdoor kunt u niet alleen inefficiënties aantonen, maar ook doorgevoerde verbeteringen inzichtelijk maken.

Process Mining is een relatief onbekende oplossing die vandaag de dag steeds meer terrein wint. Wij inspireren u graag door een praktijkgerichte informatiesessie!

 

Waar:           Dam 1, Arkel

Wanneer:    Woensdag 17 mei

Start:            Vanaf 12:00 bent u welkom, lunch staat klaar. Om 12:30uur starten wij met het programma.

Einde:          16:30 uur sluiten wij af met een informele borrel.

 

Wilt u zich aanmelden voor de process mining sessie?

Schrijf u nu in!

Ja, ik wil me inschrijven

Wilt u zich aanmelden voor de process mining sessie?

Rotterdam School of Management

Marcadus is januari 2017 wederom een project gestart met 5 studenten van de Rotterdam School of Management (RSM). Na een eerder succesvol traject in 2016 over Process Mining is deze nieuwe opdracht gericht op de uitdaging van de digitale transformatie. Om mee te blijven spelen in onze snel veranderende wereld wordt het voor ondernemingen steeds belangrijker om digitaal te transformeren.

Centrale vraagstelling van de opdracht: welke kenmerken bezit een digital master en welke stappen moeten ondernemingen doorlopen om de benodigde transitie te kunnen maken. Na afronding van dit project zal Marcadus een Round Table bijeenkomst organiseren om de resultaten te delen met vertegenwoordigers van diverse ondernemingen.

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Round Table meeting?

Schrijf u nu in!

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Round Table meeting?

Big Data Expo 2017

Marcadus neemt op 20 en 21 september 2017 deel aan de Big Data Expo 2017 in Utrecht. Op onze stand kunt u zich laten informeren over de mogelijkheden van process mining. Wij informeren u graag over onze implementatie visie. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van procesverbetering te combineren met process mining bieden wij u een moderne oplossing die snel resultaat levert.

En natuurlijk kunnen wij u met een demo meer de inhoud innemen.

U kunt ons vinden op stand 74.