Onze Passie

Ervaringsgericht veranderen

Beleef de verandering!

Veranderingen doorvoeren saai en taai? Waarom? Wat is er nou leuker dan veranderingen bedenken en implementeren die ook daadwerkelijk verschil maken!

Wij doen dit door de medewerkers van een organisatie actief te betrekken. Wij laten hen de verandering ervaren voordat deze daadwerkelijk gerealiseerd wordt, gebruik makend van Visualisatie en Simulatie. Dat geeft de beste garantie op succes. Samen op reis dus, met als resultaat een verandering die werkt!

Ervaringsgericht veranderen

Wij zijn continu op zoek naar middelen die bijdragen aan ervaringsgericht en agile veranderen. Daarbij combineren we technieken op het gebied van visualisatie, simulatie, enterprise release management, serious gaming en process mining.

Actieve Betrokkenheid

Geef medewerkers al vanaf het begin van het veranderingsproces een actieve rol. Dit vergroot de acceptatie en vereenvoudigt de realisatie.

Simulatie

Simuleer de gewenste verandering en analyseer het resultaat. Is het effect inderdaad positief, zijn er zaken die nog aandacht behoeven, begrijpt iedereen wat er gaat gebeuren?

Visualisatie

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Communicatie is een groot struikelblok in veel veranderingsprocessen. Zorg dat de ontvanger het juiste bericht ontvangt. 

Actieve Betrokkenheid180
Simulatie90
Visualisatie90