Partners

Strategisch samenwerken

Marcadus gelooft in de kracht van de samenwerking en werkt samen met verschillende strategische partners. Door deze samenwerking kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter bedienen. Marcadus staat altijd open voor een actief strategisch partnership en is dan ook trots op onze samenwerking met onderstaande partners.

 
 
 
 
 
 

Celonis

Celonis is de leider in het Execution Management System (EMS) dat bedrijven helpt capaciteit te ontsluiten om de bedrijfsprestaties te maximaliseren. Celonis is gevestigd in New York en München en helpt toonaangevende bedrijven over de hele wereld doorbraken te bereiken in de bedrijfsvoering. Marcadus kiest voor deze marktleider in Process Mining+ en samen met Celonis kan Marcadus, op basis van uw eigen data, uw verborgen potentieel benutten. Niet alleen door het creëren van inzicht, maar ook oplossingen die zorgen dat ook uw organisatie blijvend efficiënt gaat werken.

 

Merino Services

Merino Consulting Services, een volle dochteronderneming van een Merino Group van $ 255 miljoen, is een IT Consulting & Enterprise Software Solutions Company van wereldklasse die meer dan 300 klanten bedient in meer dan 40 landen. Merino Services is sterk aanwezig in de VS, Canada, Nederland, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en India. Merino Services richt zich op ondernemingen in de ruimtevaart en Defensie, Automobiel, Distributie en Hi-tech electronica. Vanuit de Nederlandse vestiging hebben Merino Services en Marcadus hun krachten gebundeld en bieden zij oplossingen aan voor InforLN ondernemingen en proces optimalisaties middels het Celonis platform.

Studievereniging Flow

Flow is de studievereniging voor alle studenten van de studies Communicatie- & Informatiewetenschappen (CIW), Cognitive Science & Artificial Intelligence (CSAI), en Data Science & Society (DSS) aan Tilburg University en één van de grootste studieverenigingen van de universiteit. Marcadus geeft studenten van deze studievereniging mogelijkheden om hun kennis en ervaring te verbreden via diverse initiatieven.