Werken bij

Word jij onze nieuwe collega?

Hou jij van uitdaging, complexiteit en verandering?

En zijn ondernemerschap, creativiteit en professionaliteit waarden die helemaal op jou van toepassing zijn? Bekijk dan onze vacatures! Wij geven jou graag de kans om jezelf te profileren bij grote klanten in verschillende branches.

 

Marcadus

Wij zijn Marcadus. Een management consultancy bureau dat zich bezig houdt met de begeleiding van veranderingen in bedrijven op het gebied van strategie, processen en systemen. Wij onderscheiden ons door toepassing van visualisatie technieken, bedrijfsproces simulaties en unieke services en zijn continu op zoek naar nieuwe toepassingsmogelijkheden op dit gebied.

Wij hebben passie voor ons werk en zijn trots op onze resultaten. Zie ook onze passie en lees de cases voor meer informatie. Naast project-/programma management en consultancy richten wij ons op een aantal specifieke diensten om veranderingen te realiseren. 

Als medewerker van Marcadus krijg je direct een flinke portie verantwoordelijkheid en de kans om je persoonlijk verder te ontwikkelen. Samen bouwen wij verder aan de organisatie, met een hoop gezelligheid uiteraard!

Vacatures

Wil jij weten welke vacatures wij hebben?

Ja, ik ben benieuwd!

Vacatures